Home   |   Over Landschapssferen   |   Landelijke tuinen   |   Dorps- en streekontwikkeling   |   Projecten   |   Contact

Visie over landelijke tuinen

Hoe groot of klein een tuin ook is, het is een belangrijk onderdeel van je huis en directe leefomgeving. Een tuin moet passen in haar omgeving, moet een goede inrichting hebben die makkelijk te onderhouden is, een tuin moet je rust geven en in een tuin moet een mooie balans te vinden zijn tussen verharding en groen.

Landschapssferen werkt het liefst met authentieke materialen zoals kinderkoppen, gebakken klinkers, ijsselstenen en inheemse of archeofyte bomen en planten. Hierdoor is uw tuin niet alleen natuurlijk, maar ook ecologisch. Op inheemse bomen en planten leven veel meer diersoorten dan op uitheemse boom- en plantsoorten.

Woont u in het buitengebied? Dan kan het zo zijn dat het tuinontwerp en tuinrealisatie subsidiabel is. Landschapssferen helpt u graag met het verzorgen van de subsidieaanvraag.

Ontwerp

Het ontwerp is een essentieel onderdeel van de realisatie van uw ideale tuin. Uw wensen zijn natuurlijk ontzettend belangrijk. Daarom kunt u tijdens het vrijblijvende kennismakings-gesprek uw wensen aan ons doorgeven. Bij de presentatie van het plan kunt u altijd nog extra wensen doorgeven, zodat uw droomtuin werkelijkheid kan worden. Uw tevredenheid staat hoog in het vaandel van Landschaps-sferen.

Landschapssferen denkt bij de ontwerpfase al aan het onderhoud. Hierdoor blijft uw tuin ook na haar realisatie een plaatje en het scheelt natuurlijk enorm in het kostenplaatje als een tuin gemakkelijk te onderhouden is.

Aanleg

Voor de aanleg van uw tuin heeft u het voor het zeggen. Heeft u groene vingers, of wilt u groene vingers krijgen? Dan mag u meehelpen met de realisatie van uw tuin. Heeft u weinig tijd en wilt u liever dat Landschapssferen uw tuin geheel aanlegt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Tijdens de realisatie evalueren wij graag met u, zodat eventuele wijzigingen of idee├źn altijd nog in de tuin inpasbaar zijn. Hierdoor proberen wij het droomplaatje wat u voor ogen heeft te realiseren.

Wilt u ook een landelijke tuin?

Neem contact op met Landschapssferen!
Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek
weten we precies wat uw wensen zijn!